Сучевенська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Проект порядку денного VІ сесії VIII скликання

Дата: 16.04.2021 17:14
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

 

  1. Про затвердження проекту регуляторних актів «Про встановлення місцевих податків і зборів».
  2. Про затвердження плану соціально-економічного та культурного розвитку Сучевенської територіальної громади на 2021 рік.
  3. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради №73-3/20 від 24.12.2020 року «Про бюджет Сучевенської сільської територіальної громади на 2021 рік».
  4. Про затвердження Програми покращення  умов обслуговування платників податків на території обслуговування Глибоцької ДПІ ГУ ДПС у Чернівецькій області.
  5. Про затвердження статуту  комунальної  установи «Глибоцький  інклюзивно-ресурсний центр»  в новій редакції.
  6. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти.
  7. Про внесення змін до рішення сільської ради №74-3/21 від 24.12.2020 року «Про затвердження Структури виконавчого органу ради, загальна чисельність апарату ради та її виконавчого органу».
  8. Про внесення змін до рішення 3 сесії 8 скликання Сучевенської сільської ради за № 77-3/20 від 24 грудня 2020 року «Про організацію харчування в закладах освіти Сучевенської сільської ради на 2021 рік».
  9. Про внесення змін до рішення сільської ради № 91 – 3/20 від 24.12.2020 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок».
  10. Про скасування рішення ІV сесії VIII скликання Сучевенської сільської ради від 11 лютого 2021 року за № 143-4/21 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільсько-господарського призначення державної власності, яка надається безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.                     
  11. Про представлення до відзначення почесним званням «Мати-героїня».
  12. Про надання матеріальної допомоги гр. Попеску А.П.
  13. Про розгляд заяви гр. Талаба О.Г.
  14. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Петрюк Г.А.
  15. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Амарі І.В.
  16. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Банческу А.Г.
  17. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Попеску В. Г.
  18. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Семенюк В.Г.
  19. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Трачук М.В.
  20. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Гаманюк В.І.
  21. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Бурла О.Г.
  22. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Попеску Д.В.
  23. Про  надання дозволу на складання   проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   гр. Крачун Г.І.
  24. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Чоботар В.В.
  25. Про  надання дозволу на складання   проекту землеустрою , щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Корпан І.І.
  26. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для особистого селянського господарства гр. Амарій Л.І.
  27. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господпрства гр. Попеску Д.В.
  28. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жижиян М.О.
  29. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Склярова Н.М.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Тімофті І.Д.
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка надається безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пилипяк Ф.С.
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, які надаються безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мицак Г.Г.
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка надається безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства   гр. Семенович Т.Т.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка надається безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фретеучан Ф.В.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)   для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передача їх у власність гр. Костинян І.В.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства які надається безоплатно у власність гр. Бічер С.П.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Тарица Г.І.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва передача їх у власність гр. Тарица Г.Г.
  39. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі /на місцевості/ для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Зегря О.Г.
  40. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі /на місцевості/ для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Бічер О.Ф.
  41. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі /на місцевості/ для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Сучеван В.А.
  42. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Шпак К.К.
  43. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Фретеучан Ф.В.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства які надається безоплатно у власність гр. Бічер В.Ф.
  45. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Левчук Г.В.
  46. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки щодо зміни крнфігурації гр. Балан Я.І.
  47. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки щодо зміни конфігурації гр. Бічер-Ілуцан І.В.
  48. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки щодо зміни конфігурації гр. Тарица І.В.
  49. Про  надання дозволу на складання   технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колективної власності КСП «Прикарпаття» за межами с. Корчівці на території Сучевенської сільської ради Чернівецького району гр. Попеску О.І.
  50. Про  надання дозволу на складання   технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колективної власності КСП «Прикарпаття» за межами с. Корчівці на території Сучевенської сільської ради Чернівецького району гр. Дручук М.І.
  51. Про  надання дозволу на складання   технічної документації із землеустрою, щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колективної власності КСП «Прикарпаття» за межами с.Корчівці на території Сучевенської сільської ради Чернівецького району гр. Нікорич К.Г.
  52. Про  надання дозволу на складання   технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колективної власності КСП «Прикарпаття» за межами с. Корчівці на території Сучевенської сільської ради Чернівецького району гр. Алергуш М.Г.
  53.  Про  надання дозволу на складання   технічної документації із землеустрою, щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колективної власності КСП «Прикарпаття» за межами с.Корчівці на території Сучевенської сільської ради Чернівецького району гр. Дуган Г.К.                  
  54. Про  надання дозволу на складання   технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колективної власності КСП «Прикарпаття» за межами с.Корчівці на території Сучевенської сільської ради Чернівецького району гр. Сидака І.М.  
  55. Про  надання дозволу на складання   технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колективної власності КСП «Прикарпаття» за межами с.Корчівці на території Сучевенської сільської ради Чернівецького району гр. Савчук Ю.Г.
  56. Про  надання дозволу на складання   технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колективної власності КСП «Прикарпаття» за межами с.Корчівці на території Сучевенської сільської ради Чернівецького району гр. Савчук І.К.
  57. Про затвердження детального плану території земельної ділянки «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» в с. Просіка Глибоцького району Чернівецької області гр. Дабика Г.І.
  58. Про затвердження  детального плану території  земельної ділянки площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  в с. Купка  по вул. Молодіжна  Глибоцького  району Чернівецької області гр. Мицак Г.Г.
  59. Про затвердження детального плану території садибної житлової забудови в с. Сучевени Глибоцького району Чернівецької обл. гр. Попеску Д.В.
  60. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок   гр. Семенович С.А.
  61. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок  гр. Унгурян К.Т.
  62. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок гр. Цугуй К.М.
  63. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок гр. Пєрнеш Г.Г.
  64. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок   гр. Мицак Г.Г.
  65. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок гр. Бічер Н.О.
  66. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в с. Купка гр. Пєрнеш Г.Г.
  67. Про  надання дозволу на розробку містобудівної документації «Детальний план території» гр. Бружа М.В.
  68. Про  надання дозволу на розробку містобудівної документації «Детальний план території» гр. Унгурян Д.К.
  69. Про повторний розгляд заяви щодо перейменування вулиці Флорі Фретеучана.
  70. Про включення земельних ділянок сільськогосподарського призначення до переліку земельних ділянок комунальної власності для подальшого продажу іх права оренди на земельних торгах (аукціон) у 2021 році.
  71. Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь