Сучевенська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Відкриття поліцейської станції на території Сучевнської територіальної громади

Дата: 22.03.2024 17:35
Кількість переглядів: 180

     Сьогодні, 22 березня 2024 року на території Сучевенської територіальної громади відбулося урочисте відкриття поліцейської станції, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у довколишніх селах громади.

     У відкритті станції взяли участь начальник ГУНП в Чернівецькій області полковник поліції Віктор НЕЧИТАЙЛО, заступник начальника ГУНП в Чернівецькій області полковник поліції Святослав КІШЛАР, начальник відділення поліції №5 (смт Глибока) Чернівецького РУП ГУНП в Чернівецькій області майор поліції Сергій ФІСЮК, заступник начальника відділення поліції №5 (смт Глибока) Чернівецького РУП ГУНП в Чернівецькій області майор поліції Сергій ПЛАТАШ, заступник начальника управління-начальник відділу взаємодії з громадами УПД ГУНП в Чернівецькій області майор поліції Валентин РЯБИЙ, голова Сучевенської  територіальної громади Юліан МІХАЙЛОВИЧ, депутатський корпус, працiвники сiльської ради і власне поліцейський офіцер громади, лейтенант поліції Василь ГРОСУ.

    Поліцейський, який обслуговує нашу територію, добре знає її мешканців, розуміє їх потреби і вчасно приходить туди, де потребують його допомоги професійними діями, рішеннями. Тож, створення такої станції полегшить людям доступ до поліцейських послуг, а також сприятиме покращенню безпекової ситуації на території Сучевенської територіальної громади.

      Під час відкриття станції присутні оглянули приміщення, обладнане всім необхідним для роботи правоохоронця. Також поліцейському нещодавно були вручені ключі від службового автотранспорту. Автомобіль, який обслуговує нашу територію був придбаний за принципом 50/50, а саме за рахунок Національної поліції та місцевого бюджету. Також сільська рада активно сприяла створенню поліцейської станції, зокрема, було виділено приміщення для розміщення станції, зроблено ремонт, облаштовано необхідними меблями, інвентарем та оргтехнікою, створено комфортні умови для виконання професійних обов’язків працівником поліції.

     А також під час зустрічі обговорили подальшу плідну співпрацю задля створення безпекового середовища на території громади.

     Головне завдання поліцейського офіцера  громади –  орієнтуватися на охорону громадського порядку, потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. У разі виникнення питань звертайтесь до  Гросу В.П. за номером телефону: +38 (068) 317 32 66.

          Поліцейська станція розташована за адресою: с. Купка, вул. Центральна, 78.

     Відтепер тут працюватиме поліцейський офіцер громади, лейтенант поліції Гросу Василь Петрович, який оберігатиме та захищатиме спокій місцевих мешканців, аби кожен почував себе у безпеці.

         Зробимо разом нашу громаду безпечною!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь